Automation Designer

ExpertiseExcellence400x300

Haemme Littoisiin n. 10 hengen suunnittelutiimiin kokenutta ja ongelmanratkaisutaitoista automaatiosuunnittelijaa. Auramarinen tuotevalikoima koostuu erilaisista meri-, voimalaitos- ja prosessiteollisuuden aloille toimitettavista polttoaineen syöttökoneikoista ja niiden oheislaitteista, kuten jäähdytys- ja lämmityslaitteista, hätäpumpuista ja muista apuyksiköistä.

Automaatiosuunnittelijana tehtäväsi sisältää Auramarinen olemassa oleviin ja uusiin tuotteisiin liittyvät ydinsuunnittelutoiminnot automaation osalta. Toivomme, että olet myös kiinnostunut automaatiosuunnittelun jatkuvasta kehittämisestä ja tehostamisesta.

Automaatiosuunnittelijana varmistat, että Auramarinen tuotteiden ja ratkaisuiden tekninen toteutus vastaa asiakkaan ja muiden sidosryhmien vaatimuksia ja tarpeita. Automaatiosuunnittelijana luot toimintojen ohjaamista varten PLC -ohjelmiston Siemens Tiaportalin avulla ja toimit automaatioon liittyvien komponenttien vastuuhenkilönä jakaen asiantuntemustasi ja tietoasi organisaatiossa. Yhteistyö ja tekninen tuki sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa on ratkaisevan tärkeää tuotteiden vaatimustenmukaisuuden varmistamiseksi.

Arvostamme vahvaa osaamista, kykyä nähdä asioita uudella tavalla, järjestelmällistä työotetta ja kykyä hallita useampaa projektia samanaikaisesti.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää:

 • Siemens Tiaportal osaamista
 • Vahvaa erilaisten automaatiosovellusten tuntemusta
 • Hyvien ohjelmointiperiaatteiden ja prioriteettien ymmärrystä
 • Ohjelmointitaitoja esim. LAD, FBD ja SCL
 • PLC- ja sähköjärjestelmien tuntemusta osana mekaanisia sovelluksia
 • PDM-järjestelmien tuntemusta
 • Sähkösuunnittelun kytkentäkaavioiden tuntemusta
 • Soveltuvaa koulutusta (sähkö- ja automaatiosuunnitteluinsinööri tai DI)
 • Suomen ja englannin kielten osaamista
 • Hyvää paineensietokykyä
 • Yhteistyökykyä

Eduksi luetaan kokemus/tuntemus esim. meri-, voimalaitos- ja/tai prosessiautomaatioteollisuudesta sekä EU-direktiiveistä. Kaikkea ei kuitenkaan tarvitse osata.

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen, vakituisen ja vastuullisen työn kansainvälisessä, mutta kooltaan pienessä organisaatiossa, jossa pääset työskentelemään maailmanlaajuisen asiakaskunnan parissa. Auramarinessa sinulla on mahdollisuus kehittää asiantuntemustasi edelleen tarpeellisten koulutusten ym. avulla.

Rento työilmapiiri ja hyvä tiimihenki on auramarinelaisille tärkeää, tarjoammekin sinulle esimiehen ja koko tiimin tuen sekä pienen työyhteisön hyvät puolet. Henkilöstömme arvostaa mm. liukuvaa työaikaa, joustoja työn ja muun elämän yhteensovittamisessa mm. etätyöskentelypäivien kautta sekä kattavia henkilöstöetujamme ja työhyvinvointia tukevia toimintojamme. Tässä tiimissä on hyvä olla.

Rekrytointiprosessia hoitaa Camp Consulting.

Yhteydenotot

Teppo Viitanen 050 561 8704

Leena Salo 040 052 8357

Lähetä palkkatoivomuksen sisältävä hakemus ja CV 3.6.2022 mennessä osoitteeseen rekry@campconsulting.fi Pyydämme kirjoittamaan sähköpostin otsikoksi ”Automation Designer”